Camiel Boomsma & Club Classique

15 december 2019

Op zondag 15 december verzorgen Camiel Boomsma en Club Classique de muzikale invulling van de middag.

Wanneer Camiel Boomsma speelt, dan vertelt hij een muzikaal verhaal. Hij wordt geprezen door Internationale pers en publiek voor zijn opmerkelijke volwassenheid, zijn uitzonderlijk mooie klank en zijn unieke toucher.  Boomsma heeft op vele grote nationale en internationale podia en series opgetreden, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, het prestigieuze Schloss Elmau, de Meesterpianisten-serie in theater Heerlen, Teatro la Fenice in Venetië, Het Grachtenfestival Amsterdam, St. John’s Smith-square in Londen, en hij trad op live op televisieprogramma’s zoals “Vrije Geluiden”van VPRO.

Club Classique is een muzikaal netwerk van jonge en soms wat oudereClub Classique, eigenwijze maar vooral bevlogen musici. Club Classique ontwikkelt nieuwe concepten om klassieke muziek te combineren met andere kunstvormen. Door concerten te presenteren op ongebruikelijke locaties en projecten ook online te presenteren, verkent zij de grenzen van de klassieke muziektraditie.
Programma:

Liszt Liebesträume S.451 No. 3 (6’)
Schubert Uit Vier Impromptu’s D.899 Op. 90: No. 3 en 4
Chopin Nocturnes Op.9 No.1 en 48.1