The Music of Louis Armstrong and Ella Fitzgerald

10 februari 2019

Op zondag 10 februari 2019 zal het traditionele jazzconcert plaatsvinden, waarbij het ons zo vertrouwde Trio Henk Meutgeert wordt aangevuld met gasten zoals zangeres Greetje Kauffeld, zanger Humphrey Campbell en trompettist Gidonn Nunes Vas.

Met Henk Meutgeert als artistiek adviseur van de Stichting Klamuze en drager van de in 2015 uitgereikte Concertgebouw Jazz Award, heeft Henk Meutgeert al vele jaren het jaarlijks Klamuze-jazzconcert verzorgd. Al deze programma’s werden door Henk Meutgeert speciaal voor de concerten in Noordwijk gearrangeerd, rekening houdend met de gekozen bezetting! Samen met zijn muzikale-vrienden t.w: Frans van Geest-bas, en Gijs Dijkhuizen-slagwerk, vormen zij samen al geruime tijd het:

‘Trio Henk Meutgeert’. Inmiddels heeft hij samen met Peter Beets een nieuwe Big Band opgericht, t.w: Peter Beets-Henk Meutgeert ‘New Jazz Orchestra’, met Henk Meutgeert als bandleider en Peter Beets op de vleugel.

De definitieve programmakeuze moet nog gemaakt worden, zodra meer bekend is zal dit worden gepubliceerd op de website van de ‘Stichting Klamuze’.

Trio Henk Meutgeert

Henk Meutgeert ~ piano