De negende van Tijl

6 april 2025

Op 6 april 2025 sluit Tijl Beckand het Klamuze seizoen af met een bijzonder slotconcert in Grand Hotel Huis ter Duin. Beckand, geliefd om zijn scherpe humor en passie voor klassieke muziek, neemt u mee op een vermakelijke en inspirerende muzikale reis. Dit laatste concert van het seizoen belooft een avond vol verrassende verhalen en unieke muzikale momenten.

Tijl Beckand is al sinds 2010 een bevlogen ambassadeur voor klassieke muziek. Met zijn programma’s De Tiende van Tijl en Tijl in het voetspoor van.. bereikt hij een groot publiek en probeert ieder seizoen weer nieuwe mensen te overtuigen om dieper in de mooiste muziek te duiken.

Ditmaal doet hij dat samen met The Atlantic Trio exclusief en live in Huis ter Duin. Dit ijzersterke trio, bestaande uit Ansfried Plat (cello), Janneke van Prooijen (viool) en Bas Verheijden (piano), speelt graag onbekende meesterwerken naast hoogtepunten uit de muziekgeschiedenis. Dit trio bespeelt al meer dan 20 jaar de internationale podia. The Atlantic Trio gaat in combinatie met Tijl Beckand een ideale muziekzondagmiddag aan zee creëren; de klanken worden verzorgd door de topmusici, Tijl omlijst de muziek met bijzondere verhalen die achter de noten schuilgaan zoals hij dat als geen ander kan.

Deze zondagmiddag is een buitenkansje om een heerlijke familiedag te combineren met een flinke dosis cultuur; dus kom met groot én klein. Tijl start het programma met een muziekstukje voor de allerkleinsten en waarna het over gaat in een prachtig en intiem concert waarin noten en woorden elkaar vinden.

Bestel uw kaarten hier