Nieuws

stichting Klamuze - piano - Huis ter Duin

Kaartverkoop van start

De kaartverkoop voor het seizoen 21/22 is van start gegaan. Het wordt een afwisselend seizoen met jong talent en ervaren musici.

Bekijk hier het programma.

Lees meer

Bericht van het bestuur – 25 april

Beste muziekliefhebber,

Inmiddels is het een jaar geleden, dat wij u als Klamuze-liefhebber mochten ontmoeten bij ons laatste concert van maart 2020! Het afgelopen jaar, hebben wij u meerdere keren geïnformeerd over een eventueel te realiseren Klamuze-concert, maar met inachtneming van de Covid-19 maatregelen was dit helaas niet te realiseren.

Aangezien deze voornoemde maatregelen helaas nog steeds van kracht zijn, kan het geplande jazz-concert van 25 april a.s. dan ook heláás niet doorgaan.

Achter de schermen wordt er volop gewerkt aan het nieuwe seizoen 2021/2022, de contacten met de musici zijn gelegd, en er wordt hard gewerkt aan het nieuwe
Klamuze-magazine wat u t.z.t. van ons kunt verwachten.

De data van de nieuwe geplande concerten kunt u alvast noteren:

  • Zondag 14 november 2021
  • Zondag 12 december 2021
  • Zondag 13 februari 2022
  • Zondag 13 maart 2022
  • Zondag 24 april 2022

Wij kijken ernaar uit u in het nieuwe seizoen te mogen begroeten!
‘En blijf allen gezond!’

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Klamuze

John Tjen, Ruud Vink, Peter Lieth

Lees meer

Bericht van het Bestuur – Concert 19 april

Beste muziekliefhebber,

Zoals te verwachten viel, zal het laatste concert van dit seizoen op 19 april a.s., niet doorgaan. Niet alleen voor u als jazzliefhebber is dit natuurlijk teleurstellend, maar ook voor de gehele
culturele sector zijn de afgekondigde maatregelen meer dan een forse tegenslag! Uitstellen van het concert op een latere datum in dit seizoen is om praktische redenen niet haalbaar.
Wij zijn in overleg om het “Peter Beets &  the Henk Meutgeert New Jazz Orchestra” in het volgend seizoen opnieuw te programmeren.

Wat betreft de gekochte toegangskaarten; u kunt aangeven het betaalde bedrag te willen terug ontvangen. Stuurt u ons dan uw IBAN nummer met tenaamstelling waarop het geld kan worden teruggestort. Deze financiële afwikkeling vindt dan plaats uiterlijk in de maand juni a.s.

De geplande Klamuze concert data 2020 / 2021 zijn:

 8  november    2020
13 december     2020
7  februari        2021
7  maart             2021
25 april               2021

Wij proberen om u einde augustus het nieuwe programma te kunnen toesturen en hopen u in het nieuwe seizoen weer te mogen verwelkomen bij de concerten. Een goede gezondheid en de juiste inspiratie bij het invullen van de opgelegde maatregelen toegewenst!

Bestuur Stichting Klamuze

Email adres:      info@klamuze.nl

Postadres:          Secretariaat Klamuze, Postbus 125, 2200 AC Noordwijk

Lees meer

Nieuwsbericht van Stichting Klamuze

Het programmaboek voor het seizoen 2019 – 2020 heeft een metamorfose ondergaan. Dit maakt onderdeel uit van nieuwe ontwikkelingen bij het begin van dit seizoen. Wij hechten er aan om u als trouwe bezoeker van de Klamuze concerten hierover nader te informeren.

Lees meer
Klamuze klassieke muziek aan zee

Programma Seizoen 2019/2020

Het programma is bekend en het belooft een mooi concertseizoen te worden. Vanaf november 2019 tot en met april 2020 kunnen liefhebbers van klassieke- en lichte jazz muziek genieten van een 5 tal concerten.

Lees meer

Programma seizoen 2018/2019

Het programma is bekend. Met genoegen hebben wij onlangs het nieuwe programmaboekje voor het jubileumseizoen 2018/2019 verstuurd naar alle geïnteresseerden.

Lees meer