Programma Seizoen 2019/2020

Het programma is bekend en het belooft een mooi concertseizoen te worden. Vanaf november 2019 tot en met april 2020 kunnen liefhebbers van klassieke- en lichte jazz muziek genieten van een 5 tal concerten.

Programma:

03 november 2019: Metamorphoses
15 december 2019: Camiel Boomsma & Club Classique
02 februari 2020: Ensemble Johann Strauß
08 maart 2020: Duo Pedano & Duo Stoica
19 april 2020: Peter Beets & Henk Meutgeert New Jazz Orchestra
 

Speciaal voor het concert op 2 februari en het bekende Wiener Ball op zaterdag 1 februari is het Ensemble Johann Strauß ingevlogen vanuit Wenen. Het Oostenrijkse ensemble speelt werken van de Strauss dynastie en de mooiste melodieën uit het gouden en zilveren tijdperk van de operette. Het wordt geheel in stijl van Johann Strauss door de “Stehgeiger” geleid.

Het laatste concert van het Klamuze seizoen 2019/2020 staat in het teken van jazz muziek. Niemand minder dan Peter Beets & Henk Meutgeert verzorgen de muzikale invulling. Beide heren hebben reeds mooie successen behaald in de muziek wereld. Een aantal jaar geleden sloegen zij de handen in één en vormden zij samen met 18 jonge musici New Jazz Orchestra. Het is big band jazz in z’n originele vorm, groovy, modern en eigentijds maar met duidelijk roots in de jazz historie en zelfs invloeden uit klassieke muziek.

De concerten zullen weer plaats vinden in de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin, echter het jaarlijks jazzconcert zal zoals steeds in de Pickézaal worden gehouden. De concerten beginnen om 15.00 uur en u kunt na afloop, desgewenst, blijven dineren in één van de restaurants van het hotel.

Wij zijn enthousiast over dit nieuwe gevarieerde programma, en hopen wederom u allen in grote getale op onze zondagmatinees te mogen begroeten.