Bericht van het Bestuur – Concert 19 april

Beste muziekliefhebber,

Zoals te verwachten viel, zal het laatste concert van dit seizoen op 19 april a.s., niet doorgaan. Niet alleen voor u als jazzliefhebber is dit natuurlijk teleurstellend, maar ook voor de gehele
culturele sector zijn de afgekondigde maatregelen meer dan een forse tegenslag! Uitstellen van het concert op een latere datum in dit seizoen is om praktische redenen niet haalbaar.
Wij zijn in overleg om het “Peter Beets &  the Henk Meutgeert New Jazz Orchestra” in het volgend seizoen opnieuw te programmeren.

Wat betreft de gekochte toegangskaarten; u kunt aangeven het betaalde bedrag te willen terug ontvangen. Stuurt u ons dan uw IBAN nummer met tenaamstelling waarop het geld kan worden teruggestort. Deze financiële afwikkeling vindt dan plaats uiterlijk in de maand juni a.s.

De geplande Klamuze concert data 2020 / 2021 zijn:

 8  november    2020
13 december     2020
7  februari        2021
7  maart             2021
25 april               2021

Wij proberen om u einde augustus het nieuwe programma te kunnen toesturen en hopen u in het nieuwe seizoen weer te mogen verwelkomen bij de concerten. Een goede gezondheid en de juiste inspiratie bij het invullen van de opgelegde maatregelen toegewenst!

Bestuur Stichting Klamuze

Email adres:      info@klamuze.nl

Postadres:          Secretariaat Klamuze, Postbus 125, 2200 AC Noordwijk