Update van het bestuur

Beste muziekliefhebber,

Het seizoen 23/24 is een jubileum seizoen voor Stichting Klamuze. In 1993 werd door een aantal enthousiaste personen de basis gelegd voor de oprichting van de Stichting Klassieke Muziek aan Zee. In de afgelopen drie decennia hebben wij vele musici, aanstormend talent en grote namen, mogen verwelkomen. Ook tijdens dit jubileum verwelkomen we wederom bijzondere musici.

Busch trio – zondag 12 november 
Op de tweede zondag van november wordt het seizoen gestart met het fameuze Busch Trio. Het is ons eindelijk gelukt om dit bijzondere trio op de buhne te krijgen. De drie heren Mathieu van Bellen (viool), Ori Epstein (cello) en Omri Epstein (piano) ontmoetten elkaar in Londen waar ze aan het Royal College studeerden. Ze raakten bevriend en waren al gauw onscheidbaar. Alle drie hebben ze als solist bij internationale concoursen prijzen gewonnen en zijn aan de beste Britse muziekinstituten afgestudeerd, maar hun gemeenschappelijke passie voor muziek bleef hun sterkste band. Inmiddels hebben ze door heel Europa gespeeld en is het bestuur vereerd dat zij het jubileumseizoen gaan openen. Verderop in de nieuwsbrief leest u het volledige programma van zondag 12 november. Uw kaarten kunt u via de website bestellen.

Salut d’ Amour – zondag 10 december
Het traditionele Kerstconcert op zondag 10 december wordt verzorgd door “Salut d’ Amour”, een damessalonorkest met een negental musici onder leiding van niemand minder dan Aukelien van Hoytema.

Save the date
Mocht u het nog niet hebben gedaan, noteert u dan alvast de volgende data voor de concerten in 2024: zondag 11 februari 2024, zondag 10 maart 2024 en zondag 7 april 2024.

De prijs voor het concert blijft hetzelfde. U betaalt per kaart €35.00,-. Dit is inclusief parkeren, garderobe, koffie of thee voor aanvang van het concert en een consumptie in de pauze.

Eind oktober ontvangt u het magazine met de definitieve invulling van het jubileum seizoen. Blijf de website en nieuwsbrief in de gaten houden voor eventuele updates.

We kijken er naar uit het jubileum seizoen met u te vieren. Graag tot zondag 12 november.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Klamuze