Programma seizoen 2018/2019

Het programma is bekend. Met genoegen hebben wij onlangs het nieuwe programmaboekje voor het jubileumseizoen 2018/2019 verstuurd naar alle geïnteresseerden.

Op 4 november zal het jubileumseizoen van start gaan met een bijzonder concert uitgevoerd door het ensemble Camerata RCO, samengesteld uit een achttal leden van het Koninklijk Concertgebouworkest. Bovendien zullen we aan dit concert een extra feestelijk tintje geven!

Voor het concert van 16 december is het Villiers Quartet in-residence van de University of Oxford uitgenodigd, zij worden geprezen als een van de meest charismatische en avontuurlijke kwartetten van de Britse kamermuziekscene. Op 10 februari 2019 zal het traditionele jazzconcert plaatsvinden, waarbij het ons zo vertrouwde trio Henk Meutgeert wordt aangevuld met gasten zoals: zangeres Greetje Kauffeld, zanger Humphrey Campbell en trompettist Gidonn Nunes Vas.

Het slotconcert van deze serie zal plaatsvinden op 10 maart 2019 en geven dan podium aan: De Nationale Opera Studio van de Nationale Opera, dit alles naar idee en wens van onze zéér gewaardeerde artistieke adviseur Noortje Olof.

De concerten zullen weer plaats vinden in de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin, echter het jaarlijks jazzconcert zal zoals steeds in de Pickézaal worden gehouden. De concerten beginnen om 15.00 uur en u kunt na afloop, desgewenst, blijven dineren in één van de restaurants van het hotel.

Evenals in voorgaande jaren kunt u zich ook dit seizoen weer tegen een gereduceerd tarief voor de hele concertserie inschrijven. Mocht u hier gebruik van willen maken dan verzoeken wij u dit door middel van de boekingskaart in het programmaboekje kenbaar te maken.

Ook in het nieuwe concertseizoen worden we weer op genereuze wijze ondersteund door de “Vrienden van Klamuze”, en een aantal sponsors, waardoor onze concerten mede mogelijk gemaakt kunnen worden.

Wij zijn enthousiast over dit nieuwe gevarieerde programma, en hopen wederom u allen in grote getalen op onze zondagmatinees te mogen begroeten.