Julie Huard

2 april 2023

Swing mee met Frans- en Engelstalige jazz, gezongen door Julie Huard

Julie Huard

In 2019 wint de Zangeres Julie Huard de prestigieuze Liesbeth List prijs tijdens het Concours de la Chanson. Een nieuw startpunt voor een al lange muzikale carrière. Hiermee treedt zij in de voetsporen van onder anderen Wende Snijders en haar eigen vader, de Franse Chansonnier Fernand Huard. Het inspireerde Julie om direct haar eerste eigen Single te releasen.

Carrière

Het Franstalige dansnummer “La Petite Femme” zorgde voor haar internationale bekendheid. Dj’s over de hele wereld draaien het nummer in hun shows. Van New York tot Beirut en van Parijs tot Miami, over de hele wereld is het nummer op verschillende radiostations te beluisteren.

Een stem die zich al in haar jonge jaren ontwikkelde. Opgegroeid met de muziek van haar vader startte Julie op de jonge leeftijd van 6 jaar al met haar eerste optredens. Op het podium voelde zij zich meteen al als een vis in het water.

De eerste jaren van haar carrière tourde ze samen met haar vader, maar daarna besloot ze er alleen voor te gaan. Niet zonder succes. Met uitverkochte zalen als het Haagse Diligentia, Utrechtse Schouwburg, Theater Tuschinski, Pleintheater, het Belle vue en vele andere grote events weet ze de harten van vele fans te raken met haar swingende chansons.

Bij de start van de COVID-19 pandemie begon Julie een eigen muziekkanaal op Youtube. Inmiddels volgen tienduizenden fans wereldwijd haar wekelijkse nieuwe zangvideo’s. De Franstalige nummers van Julie worden regelmatig uitgelicht onder de miljoenen volgers van de officiële kanalen van de overleden chansonnier Charles Aznavour.

New York

De platenmaatschappij Grand Slam Productions in New York benadert de Nederlandse zangeres met een voor haar geschreven Latinnummer. Tijdens haar verblijf in New York komt de door deze opnamen in contact met de vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett waarmee zij vervolgens menig podium in New York betreed als special guest en treedt zij op in de grootste jazz-club van New York, Birdland, op Broadway en op meer dan honderd meter hoogte in een rooftop bar aan Fifth Avenue, recht tegenover het Empire State Building.

Een goed begin van 2022 na een bijzondere afsluiting van 2021 waarin Julie de finale wint van de achtste editie van de Artist of the Year verkiezing. Uit meer dan 10.000 acts op het internationale boekingsplatform Gigstarter verkozen zowel de vakjury als het publiek de 27-jarige Julie als beste act.

Aanvang : 14:30

 

Bestel hier uw kaarten